Waarom LinQer?

Wat is LinQer?

LinQer is een samenwerkingsverband van mediators. Wij ondersteunen u bij zakelijke mediations, arbeidsmediations én scheidingsmediations. LinQer heeft een passende deskundige voor ieder conflict, zakelijk of particulier.

Alle aangesloten mediators van LinQer zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Dat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen, een gekwalificeerde opleiding hebben gevolgd en gebonden zijn aan tuchtrecht.

Een netwerk van specialisten

Naast ons werk als mediator werken we als advocaat of bedrijfskundige. In onze visie kan een mediator met kennis en ervaring in het betreffende vakgebied zijn werk beter doen. Zo hebben de zakelijke en arbeidsmediators een relevante achtergrond als bedrijfskundige en in het arbeidsrecht. En is de scheidingsmediatior tevens advocaat, gespecialiseerd in het familierecht.

Altijd een oplossing op maat

Wij geloven in de kracht van mediation. De oplossing is altijd maatwerk omdat deze van de partijen zelf komt.

Waar en wanneer het u uitkomt

LinQer is een netwerk van zelfstandige mediators. Wij werken plaats- en tijdsonafhankelijk. Daardoor zijn we niet gebonden aan een vaste kantoorruimte of kantoortijden. Mediations kunnen in heel Nederland plaatsvinden. Mediation in de avonduren of in weekenden is op aanvraag ook mogelijk. Deze flexibiliteit draagt bij aan een snelle oplossing van uw conflict.

U weet waar u aan toe bent

Vanaf het eerste contact zijn wij transparant over onze werkwijze, zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

Tarieven

Het uurtarief van LinQer mediation bedraagt € 200,-. Dit is exclusief BTW en exclusief eventuele externe kosten, zoals zaalhuur en reiskosten.

Steeds meer  rechtsbijstandsverzekeraars  vergoeden de kosten voor mediation. Particulieren komen soms voor financiële ondersteuning in aanmerking, afhankelijk van inkomen en vermogen. Meer informatie over gefinancierde mediation kunt u vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand