Op 14 december 2017 jl. is LinQer Mediation officieel van start gegaan. In aanwezigheid van velen van u vond de feestelijke aftrap plaats in Stadskasteel Oudaen te Utrecht. Wij kijken daar met veel plezier op terug.

En -zoals bij mediation past- richten wij onze blik nu vol energie op de toekomst. Met drie MfN-registermediators verbonden aan LinQer zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van conflicten op het gebied van arbeid (conflicten op de werkvloer), zakelijke conflicten, conflicten met de overheid en echtscheidingsbemiddeling.

Met plezier en trots presenteren wij u onze eerste nieuwsbrief. In onze nieuwsbrieven gaan wij dieper in op onderwerpen gerelateerd aan mediation, beschrijven wij situaties waarin mediation aan bod kan komen en volgen wij actuele ontwikkelingen op het gebied van mediation.

In deze nieuwsbrief leest u meer over de Wet maatschappelijke ontwikkeling (WMO) en de inzet van mediation, een artikel over de combinatie van Mediation met arbitrage (Med-arb) en de (niet-vrijblijvende) inzet van mediation bij arbeidsconflicten.

Wij wensen u veel leesplezier!